Loading
Opskrifter

Quorn fileter med en sprød krydderskorpe

Prøv denne opskrift med Quorn kylling, hvis du trænger til at give denne gamle traver et frisk pust. Disse kyllingstykker med italiensk pesto og masser af krydderurter vil helt sikkert blive en ny middagsbordet.

Til personer 4

15 min

Midtimellem

125 kcal
(Pr. servering)

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 4 Quorn fileter, nedkølede (hvis du bruger Quorn Fileterne fra frost, så tø dem i køleskabet natten over eller i mikroovnen)
  • 3 skiver ciabattabrød (ca. 50 g)
  • ¼ lille løg
  • 1 lille hvidløgsfed
  • 8 g blandede krydderurter, eks. persille, basilikum og rosmarin
  • 8 g reven parmesanost (vegetarisk)
  • Reven skræl af ¼ citron
  • Sort peber efter smag
  • 1 æg, pisket

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 ˚C/350 F.
  2. Læg brødet i en food processor og blend, indtil brødet bliver til grove krummer. Hæld krummerne over i en skål.
  3. Læg løget, hvidløget og de friske krydderurter i food processoren og blend; rør derefter blandingen sammen med brødkrummerne, osten, citronskrællen og den sorte peber.
  4. Hæld brødkrummeblandingen over på en tallerken. Tag en Quorn Filet og dyp den først i det piskede æg og dæk den derefter med brødkrummer. Læg Quorn Fileten på et let smurt stykke bagepapir og gentag med de resterende tre Quorn Fileter. Bag Quorn Fileterne i midten af ovnen i 12 minutter, eller indtil de er gyldne.

Tip: Prøv at servere retten med sauterede champignoner eller en salat af friske blade.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter