Skip to main content

Brasiliansk salat med Quorn fileter

brazilian salad with quorn fillets healthy vegetarian recipe

Væk dine smagsløg til live med denne lækre, smagsfulde, brasilianske salat. Søde peberfrugter, avocado, mango og Quorn fileter krydres og vendes i frisk limesaft, olivenolie, ahornsirup og chili. Det er et sundt måltid, der er indbydende, spændende og med den perfekte mængde sydamerikansk styrke, der holder dig vågen.

Til personer 4

15 mins

Midtimellem

269 kcal
(Pr. servering)

7.1 g fibre
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 4 Quorn fileter, der hver er skåret i ca. 4 stykker
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt, sort peber og limesaft efter smag
  • 1 sød (spids) peberfrugt, skåret i tynde skiver
  • 1 moden mango, skrællet og skåret i terninger
  • 1 moden avocado, skåret i tynde skiver
  • 1 stor salattomat, tyndt skåret
  • 75 gr. rucola, vasket og drænet
  • 75 gr. brøndkarse, vasket og drænet
  • 1 spsk. ristede græskarkerner

Til dressingen

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. limesaft
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 1 lille, rød chili, fint skåret
  • ½ tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm olien i en stor pande. Tilføj de skiveskårede Quorn fileter og steg i 5-6 minutter, indtil de er gennemstegte. Smag godt til med salt, sort peber og et skvæt limesaft.
  2. Anret ingredienserne til salaten på en stor serveringstallerken, tilføj de Quorn fileter og hæld dressingen over retten.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter