Skip to main content

Quorn fileter med citrondressing og asparges

Bliv inspireret af denne ret med veganske Quorn fileter, der serveres med cayennepeber og asparges. Pyntes med et skarpt skvæt citronsaft.

Til personer 2

10 mins

Midtimellem

178 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 2 Quorn fileter
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
  • ½ tsk cayenne-peber
  • 1 tsk citronskræl
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 250 g asparges, skrællede og skåret efter behov
  • 1 citron, skåret i skiver
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk vegansk smør
  • 1 spsk citrontimian

Fremgangsmåde

  1. Bland melen, cayenne-pebret, salt, sort peber og citronskrællen i en plastikpose. Tilføj Quorn Fileterne og ryst, indtil de er dækket af blandingen.
  2. Forvarm den vegetabilske olie på en pande og steg Quorn Fileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Skær hver Quorn Filet i ca. 4 stykker og hold dem varme.
  3. Steg aspargesene let, indtil de blevet lidt bløde. Smag til med salt og peber og hold dem varme.
  4. Steg citronskiverne på panden med lidt smør i et par minutter på hver side, indtil de er karamelliserede. Hold citronskiverne varme.
  5. Tilføj ahornsirupen og smørret til panden, og lad det varme i 1-2 minutter, inden citrontimianen tilføjes. Hæld dressingen over Quorn Fileterne, aspargesene og citronskiverne.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter