Risotto med perlebyg og Quorn stykker 3.1470588235294 out of 5, 1 based on 34 ratings

Opskrifter

Risotto med perlebyg og Quorn stykker

34

Vurder denne opskrift

Gør dig klar til en sand smagssensation. Små blommetomater, citronskal, hvidløg, paprika, hakket persille, spinat og gyldenstegte Quorn stykker serveres på en bund af perlebyg, der er kogt til perfektion; en lækker, cremet dip med yoghurt af mint serveres ved siden af. Det er et lækkert, mættende måltid, hele familien vil elske.

469 Kcal Pr. servering
Til personer 4
25 min

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn stykker
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 skalotteløg, udskårne
  • ½ rød peberfrugt, skiveskåren
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk. kværnet paprika
  • 120 gr. perlebyg
  • 600 ml. varm grøntsagsbouillon
  • 100 gr. små blommetomater eller cherrytomater
  • 100 gr. spinat
  • Skallen af ½ citron
  • 2 spsk. hakket persille
  • Salt og sort peber efter smag

Lavet med Quorn stykker

Se produkt