Opskrift på fladbrød med chilifyld
Denne lette opskrift på fladbrødspizza er fyldt med smag og krydderi. Pizzaens topping består af sunde Quorn stykker, peberfrugter og mozzarella.
Til personer 2
35 mins
Midtimellem
531 kcal
(Pr. servering)
25g af fedt
(Pr. servering)
Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 150 g vegetariske Quorn stykker
- 1 lille orange peberfrugt, snittet i tynde skiver og uden kerner
- 1 lille aubergine, snittet i tynde skiver
- 1 fladbrød med hvidløg og persille
- 100 g mozzarellaperler
- 1 lille rød chili, skåret i tynde ringe
- 8-10 mynteblade, grofthakkede
- 2 spsk hvidløgsolie
- 1 spsk sojasauce
- ½ tsk chiliflager
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200°C/400°F/gasmærke 6. Placér den orange peberfrugt i en bradepande og lad den stege i ovnen i 20 minutter, hvorefter du tager den ud og lader den køle ned.
- Bland samtidig ingredienserne til marinaden sammen i en røreskål og tilføj Quorn Stykkerne, dæk skålen til, og lad den marinere i 30 minutter.
- Opvarm en grillpande ved høj varme og grill auberginen i 1 minut på begge sider og sæt den til side.
- Læg fladbrødet på en stor bageplade og dæk med aubergineskiverne, de marinerede Stykker, den orange peberfrugt, mozarellaperlerne og chilien og bag i midten af ovnen i 12 minutter.
- Drys med de hakkede mynteblade og servér.