Skip to main content

Opskrift på fladbrød med chilifyld

Denne lette opskrift på fladbrødspizza er fyldt med smag og krydderi. Pizzaens topping består af sunde Quorn stykker, peberfrugter og mozzarella.

Til personer 2

35 mins

Midtimellem

531 kcal
(Pr. servering)

25g af fedt
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 150 g vegetariske Quorn stykker
  • 1 lille orange peberfrugt, snittet i tynde skiver og uden kerner
  • 1 lille aubergine, snittet i tynde skiver
  • 1 fladbrød med hvidløg og persille
  • 100 g mozzarellaperler
  • 1 lille rød chili, skåret i tynde ringe
  • 8-10 mynteblade, grofthakkede
  • 2 spsk hvidløgsolie
  • 1 spsk sojasauce
  • ½ tsk chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200°C/400°F/gasmærke 6. Placér den orange peberfrugt i en bradepande og lad den stege i ovnen i 20 minutter, hvorefter du tager den ud og lader den køle ned.
  2. Bland samtidig ingredienserne til marinaden sammen i en røreskål og tilføj Quorn Stykkerne, dæk skålen til, og lad den marinere i 30 minutter.
  3. Opvarm en grillpande ved høj varme og grill auberginen i 1 minut på begge sider og sæt den til side.
  4. Læg fladbrødet på en stor bageplade og dæk med aubergineskiverne, de marinerede Stykker, den orange peberfrugt, mozarellaperlerne og chilien og bag i midten af ovnen i 12 minutter.
  5. Drys med de hakkede mynteblade og servér.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter