
Grøn thai-karry med Quorn stykker
En lækker, velsmagende og nærende grøn thai-karry, lavet med Quorn stykker.
Til personer 4
40 mins
Midtimellem
250 kcal
(Pr. servering)

Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 300g Quorn stykker
- 2 spsk. sojasauce light
- 1-2 spsk. vegetabilsk olie
- 2 spsk. grøn thai-karrypasta
- 2 skalotteløg, fint hakkede
- 1 grøn chili, fint hakket og uden frø
- 3 hvidløgsfed, pressede
- 400 gr. kokosmælk
- 125 gr. babymajs, blancherede
- 125 gr. grønne bønner, klargjorte og blancherede
- 1 bundt friske asparges, klargjorte og blancherede
- 1 squash, skåret i tynde skiver
- 1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver og uden frø
- 125 gr. pak choi, hvor bladene er revet fra hinanden
- 1 spsk. limesaft
- Lille håndfuld frisk koriander, hakket
- 2 forårsløg, klargjorte og skåret i tynde strimler
Fremgangsmåde
- Marinér Quorn stykkerne i sojasaucen i op til 30 minutter.
- Varm olien i en wok, tilføj den grønne thai-karrypasta og steg i 2 minutter, mens der røres jævnligt.
- Tilføj skalotteløgene, chili og hvidløg og steg ved omrøring i 2 minutter. Rør de marinerede Quorn stykker i og steg i yderligere 1 minut.
- Hæld kokosmælken i og bring retten i kog. Tilføj de blancherede babymajs, grønne bønner, asparges, squash og den røde peberfrugt. Kog over mellemvarme i 3-4 minutter, mens der røres uafbrudt. Tilføj pak choi-bladene og dæk wokken til med låg i 1 minut, indtil bladene er blevet gennemdampede. Rør derefter den friske limesaft og halvdelen af den hakkede koriander i.
- Pynt med resten af korianderen og forårsløgene og servér med jasminris.