1 bundt friske asparges, klargjorte og blancherede
1 squash, skåret i tynde skiver
1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver og uden frø
125 gr. pak choi, hvor bladene er revet fra hinanden
1 spsk. limesaft
Lille håndfuld frisk koriander, hakket
2 forårsløg, klargjorte og skåret i tynde strimler
Fremgangsmåde
Marinér Quorn stykkerne i sojasaucen i op til 30 minutter.
Varm olien i en wok, tilføj den grønne thai-karrypasta og steg i 2 minutter, mens der røres jævnligt.
Tilføj skalotteløgene, chili og hvidløg og steg ved omrøring i 2 minutter. Rør de marinerede Quorn stykker i og steg i yderligere 1 minut.
Hæld kokosmælken i og bring retten i kog. Tilføj de blancherede babymajs, grønne bønner, asparges, squash og den røde peberfrugt. Kog over mellemvarme i 3-4 minutter, mens der røres uafbrudt. Tilføj pak choi-bladene og dæk wokken til med låg i 1 minut, indtil bladene er blevet gennemdampede. Rør derefter den friske limesaft og halvdelen af den hakkede koriander i.
Pynt med resten af korianderen og forårsløgene og servér med jasminris.