![creamy coconut and butternut squash soup with quorn vegan pieces recipe](https://images.ctfassets.net/uexfe9h31g3m/lqch8ftF4QqNUn6L3pYvs/eb62d02a35c9684c0761eda3ae54263f/butternut_coconut_soup.jpg?w=768&h=576&fm=webp&fit=thumb&q=90)
Cremet suppe med kokos, butternutsquash og Quorn Stykker
Til personer 4
55 mins
605 kcal
(Pr. servering)
Prøv denne lækre pad thai-opskrift og brug Quorn stykker til at opnå den perfekte smag af den klassiske ret - den sidder lige i skabet hver gang.
Til personer 4
20 mins
Ligetil
309 kcal
(Pr. servering)
4g af fedt
23
g protein
(Pr. servering)
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
300 g. Quorn stykker
260 g. risnudler
3 spsk. Rapsolie
1 rødt løg, finthakket
2-3 røde chili, uden kerner og finthakket
4 spsk. Lys soya
1 lime (saft)
2 store æg, pisket
Pynt:
4 spsk. Frisk koriander, grofthakket
4 forårsløg, snittet
75 g. ristede peanuts, grofthakket
Til personer 4
55 mins
605 kcal
(Pr. servering)
Til personer 4
30 mins
341 kcal
(Pr. servering)
Til personer 4
25 mins
78 kcal
(Pr. servering)