Asiatisk stir-fry med squash-nudler og Quorn stykker 3.027027027027 out of 5, 1 based on 37 ratings

Opskrifter

Asiatisk stir-fry med squash-nudler og Quorn stykker

37

Vurder denne opskrift

Denne opskrift på stir fry er inspireret af det kinesiske køkken og bruger squash-nudler som alternativ til traditionelle nudler, der både er glutenfri og har et lavt indhold af kulhydrater. Retten er fyldt med grøntsager og protein, hvilket gør den både mættende og fuld af smag.

217 Kcal Pr. servering
Til personer 4
10 min

Ingredienser

250 g Quorn Stykker 1 spsk vegetabilsk olie

Ingredienser til marinaden

  • 3 spsk soja
  • 3 spsk risvin
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk reven ingefærrod
  • Ingredienser til squash-nudlerne
  • 1 spsk kokosnøddeolie
  • 2 squash, skåret i bånd/nudler med en julienneskræller eller kartoffelskræller
  • 1 gulerod, skrællet og skåret i tynde stave
  • 2 forårsløg, skåret i skiver
  • 125 g mangetout, skåret i halve på langs
  • 2 kinakål, skåret i strimler

Ingredienser til dressingen

  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 spsk saft af en yuzu (eller alternativt 2 dele mandarinsaft til 1 del grapefrugtsaft)

Lavet med Quorn stykker

Se produkt