Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Asiatisk stir-fry med squash-nudler og Quorn stykker
Asiatisk stir-fry med squash-nudler og Quorn stykker 3.0655737704918 out of 5, 1 based on 61 ratings

Opskrifter

Asiatisk stir-fry med squash-nudler og Quorn stykker

61

Vurder denne opskrift

Denne opskrift på stir fry er inspireret af det kinesiske køkken og bruger squash-nudler som alternativ til traditionelle nudler, der både er glutenfri og har et lavt indhold af kulhydrater. Retten er fyldt med grøntsager og protein, hvilket gør den både mættende og fuld af smag.

217 Kcal Pr. servering
Til personer 4
10 min
Sværhedsgrad Ligetil

Ingredienser

Ingredienser til marinaden

  • 3 spsk soja
  • 3 spsk risvin
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk reven ingefærrod
  • Ingredienser til squash-nudlerne
  • 1 spsk kokosnøddeolie
  • 2 squash, skåret i bånd/nudler med en julienneskræller eller kartoffelskræller
  • 1 gulerod, skrællet og skåret i tynde stave
  • 2 forårsløg, skåret i skiver
  • 125 g mangetout, skåret i halve på langs
  • 2 kinakål, skåret i strimler

Ingredienser til dressingen

  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 spsk saft af en yuzu (eller alternativt 2 dele mandarinsaft til 1 del grapefrugtsaft)