Opskrifter
Quorn Veganske Hot and Spicy Mexicanske Burgere
Vores super lækre Hot and Spicy Veganske Burgere er fyldt med frisk smag og konsistens for at skabe denne mexicansk inspirerede opskrift. Groft most avocado, vegansk yoghurt, jalepenoer og frisk koriander lagt i en sesambolle og serveret helt enkelt med grillet majssalsa.
Til personer 4
50 min
Midtimellem
590 kcal
(Pr. servering)
27.4 g af fedt
Vegansk
Lavet med Quorn krispiga burgare hot & spicy
En kilde til protein
Rig på kostfiber
Ingen soja
Ingredienser
Til burgeren:- 1 pakke Quorn krispiga burgare hot & spicy
- 5 spsk. naturlig vegansk yoghurt
- 2 syltede agurker, finthakket
- 4 sesamboller, skåret midt over
- 2 avocadoer, halveret, uden sten, frugtkødet skrabet ud med en ske og groft most
- 10 g rucolasalat
- ½ rødløg, finthakket
- 1 rød chili, finthakket
- 5 g frisk koriander, finthakket
- 1 spsk. olie
- 2 majskolber
- 1 rød peberfrugt, finthakket
- ½ rødløg, finthakket
- 10 g frisk koriander, finthakket
- 1 tsk. limeskal
- 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- Salt og sort peber efter smag og behag
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 220 grader/ varmluftovn 200 grader/ gasovn 7. Læg Quorn Veganske Hot and Spicy Burgere på en bageplade og bag dem midt i ovnen i 18 minutter.
- Imens, sæt en grillpande på højt blus og pensl majskolberne med 1 spsk. olie. Læg majskolberne på grillpanden og steg dem i 8-10 minutter, vend dem en gang imellem, eller indtil de er færdigstegte med enkelte grillmærker. Tag dem af panden, stil majskolberne forsigtigt op og skær majsen af og overfør dem til en stor skål. Tilsæt rød peberfrugt, rødløg, koriander, limeskal, ekstra jomfruolivenolie og krydder efter behag. Stil til side.
- I en lille skål, bland yoghurten med de finthakkede drueagurker og stil til side.
- For at samle burgerne, anbring sesambolle bundene på et rent skærebrædt eller tallerkener. Læg yoghurt, drueagurkermix, most avocado og rucolasalat ovenpå hver bolle. Placer en Quorn Vegansk Hot and Spicy Burger på hver bolle og afslut med hakket rødløg, hakket rød chilli, koriander og en sidste skefuld yoghurt og drueagurk. Anbring sesambolle toppen grundigt ovenpå hver burger og server med det samme med den grillede majssalsa.