Quorn veganske nuggets på kebabfacon 2.9189189189189 out of 5, 1 based on 37 ratings

Opskrifter

Quorn veganske nuggets på kebabfacon

37

Vurder denne opskrift

Pitabrød der er propfyldt med lækkert fyld. Prøv den uimodståelige kombination af sprøde Quorn nuggets og en salat med tomater, løg, persille og mint, der alt sammen fyldes i et pitabrød. En tomatsauce med et godt skud chili får dine smagsløg til at danse, og en kølig sauce lavet på yoghurt, hvidløg og mint køler dem ned igen. Du vil slet ikke kunne holde fingrene for dig selv.

470 Kcal Pr. servering
Til personer 4
25 min
Vegansk

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn Vegan Nuggets

  • Tomat-kebabsauce:
  • 100 g passata (sigtet tomat)
  • 1 spsk tomatpuré
  • En knivspids sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ rød chili, finthakket
  • Salt og friskkværnet sort peber

  • Yogurt-kebabsauce:
  • 250 g vegansk yogurt
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1 spsk frisk mynte, finthakket

  • Tomatsalat:
  • 2 tomater
  • ½ rødløg, hakket i fine tern
  • 1 bundt frisk persille
  • 1 bundt frisk mynte
  • 1 spsk olivenolie
  • Saften af en halv citron
  • Salt og friskkværnet sort peber

  • Til servering:
  • 4 pitabrød
  • Romainesalat eller salat efter eget valg, revet i stykker

Lavet med Quorn vegan nuggets

Se produkt