Opskrifter
Quorn vegansk schnitzel med quinoa

Hvis du leder efter en opskrift på en let, vegansk salat, så prøv vores veganske Quorn panerede schnitzler med en blanding af quinoa, rosiner, granatæblekerner og ruccolablade.
Til personer 2
30 min
Ligetil
574 kcal
(Pr. servering)
Vegansk

Lavet med Quorn vegan schnitzel
Ingen soja
Rig på kostfiber
Rig på protein
Ingredienser
- 1 pakke Quorn vegan schnitzel
- 250 g kogt rød og hvid quinoa
- 1 rødløg, finthakket
- 40 g rosiner
- 40 g granatæblekerner
- 20 g ristede pinjekerner (tørristede i stegepande)
- 1 lille bundt koriander, persille og mynte - grofthakket
- En håndfuld rucolablade
- Dressingen:
- Ca. 1 spsk rød chili, finthakket
- Ca. 2-3 spsk citronsaft, efter behov
- 1 tsk sukker
- 1 fed hvidløg, knust
- salt og friskmalet sort peber
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne til dressingen.
- Bland quinoa, løg, granatæblekerner, pinjekerner, urter og rucolablade.
- Steg schnitzlerne efter anvisningen på indpakningen, skær dem i skiver og servér sammen med quinoasalaten.