Opskrifter
Vegansk hot & spicy burger med pink slaw

Vegansk hot and spicy Quorn burger med pink coleslaw, koriander, limedressing og søde kartoffelbåde.
Til personer 4
40 min
Midtimellem
562 kcal
(Pr. servering)
Vegansk

Lavet med Quorn krispiga burgare hot & spicy
En kilde til protein
Rig på kostfiber
Ingen soja
Ingredienser
- 1 pakke Quorn krispiga burgare hot & spicy
- Pink slaw dressing:
- 30 g. vegansk mayonnaise
- 30 g. vegansk flødeost
- 2 tsk. Varmt vand
- 1 lille fed hvidløg (valgfrit)
- Pink slaw:
- ½ rødkål eller rødt spidskål
- 1 lille løg, finthakket
- Lime og coriander dressing:
- 1 stort bundt frisk coriander
- 2 spsk. Olivenolie
- Skal og saft af en lime
- 2 spsk. Tahin
- ½ tsk. Spidskommen
- Salt og peber efter smag
- Søde kartoffelfritter:
- 4 store, søde kartofler med skræl
- Havsalt
- Friskkværnet peber
- 1-2 tsk. Røget paprika
- 2 spsk. Olivenolie
Fremgangsmåde
Til at lave pink slaw:
- Bland den veganske mayonnaise, flødeost, vand og hvidløg sammen.
- Vend kål og løg sammen og kom dressingen over
- Smag det til med salt og peber
Til at lave fritter:
- Forvarm ovnen til 200 gr. (varmluft)
- Skær hver kartoffel på langs og dernæst i halve, så du får 8 strimler
- Kom dem ud på en bageplade og drys med salt, peber, paprika og olivenolie.
- Bag dem i ovnen i ca. 35-40 minutter indtil de er gyldne
- Kom vegansk hot & spicy burger i ovnen i de sidste 19 minutter
Til at lave lime og koriander dressing:
- Kom alle ingredienserne i en blender og bland det indtil det bliver helt cremet.
- Server burgeren på en bolle efter eget valg, top dem med koriander og lime dressingen og nyd burgeren sammen med de søde kartoffelfritter.