Opskrifter

Vegansk hot & spicy burger med pink slaw

Rate
(61)
Vurder denne opskrift

Vegansk hot and spicy Quorn burger med pink coleslaw, koriander, limedressing og søde kartoffelbåde.

Til personer 4

40 min

Midtimellem

562 kcal
(Pr. servering)

Vegansk

Lavet med Quorn krispiga burgare hot & spicy

En kilde til protein
Rig på kostfiber
Ingen soja

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn krispiga burgare hot & spicy
  • Pink slaw dressing:
  • 30 g. vegansk mayonnaise
  • 30 g. vegansk flødeost
  • 2 tsk. Varmt vand
  • 1 lille fed hvidløg (valgfrit)
  • Pink slaw:
  • ½ rødkål eller rødt spidskål
  • 1 lille løg, finthakket
  • Lime og coriander dressing:
  • 1 stort bundt frisk coriander
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Skal og saft af en lime
  • 2 spsk. Tahin
  • ½ tsk. Spidskommen
  • Salt og peber efter smag
  • Søde kartoffelfritter:
  • 4 store, søde kartofler med skræl
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 1-2 tsk. Røget paprika
  • 2 spsk. Olivenolie

Fremgangsmåde

Til at lave pink slaw:

  1. Bland den veganske mayonnaise, flødeost, vand og hvidløg sammen.
  2. Vend kål og løg sammen og kom dressingen over
  3. Smag det til med salt og peber

Til at lave fritter:

  1. Forvarm ovnen til 200 gr. (varmluft)
  2. Skær hver kartoffel på langs og dernæst i halve, så du får 8 strimler
  3. Kom dem ud på en bageplade og drys med salt, peber, paprika og olivenolie.
  4. Bag dem i ovnen i ca. 35-40 minutter indtil de er gyldne
  5. Kom vegansk hot & spicy burger i ovnen i de sidste 19 minutter

Til at lave lime og koriander dressing:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og bland det indtil det bliver helt cremet.
  2. Server burgeren på en bolle efter eget valg, top dem med koriander og lime dressingen og nyd burgeren sammen med de søde kartoffelfritter.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter