Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Fyldte fileter i ovn

serves
til personer 4
cooking time
15 min
serves
539 Kcals * pr. portion

Hurtig lakto-ovo-vegetarisk ret med fyldte fileter i ovn. Let at variere og passer lige så godt til hverdag som til fest.

ingredienser

  • 312g Quorn fileter
  • 60 g soltørrede tomater i olie
  • 200 g mozzarella
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
  • 2 dl fedtfattig creme fraiche
  • 3 spsk pesto
  • Salt
  • Peber
  • 200 g ukogt bulgur

Opskrift

1. Tænd ovnen på 175 grader.

2. Kog bulguren efter brugsanvisningen.

3. Skær et snit på langs af hver af de optøede Quorn fileter. Skær tomaterne i strimler og mozzarellaen i skiver. Fyld fileterne med soltørrede tomater og mozzarella. Læg dem i et ovnfast fad og pensl med lidt olie. Krydr med salt og peber. Sæt fileterne i ovnen i cirka 15 minutter, eller indtil de får farve, og osten er smeltet.

4. Pestocreme: Rør pesto og creme fraiche sammen. Smag til med salt og peber.

5. Servér med nykogt bulgur.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig