Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Salat med Quorn-fileter

serves
til personer 4
cooking time
25 min
serves
Kcals * pr. portion

Ny og inspirerende salat med Quorn-fileter, appelsin og asparges

ingredienser

  • 300 g Quorn-filet (6 stk)
  • 5 stk appelsiner
  • 1 spsk brun farin
  • 1 spsk soja
  • 100 g salat
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk dijon sennep
  • 50 g radiser
  • 500 g asparges
  • Purløg
  • 250 g mozzarella
  • 1 lille skalotteløg
  • 200 g grahamsbrød

Opskrift

  1. 3 appelsiner skæres i fileter og de 2 andre presses til saft. Skalotteløget skæres i fire grove både, og sauteres på en pande. Tilsæt brun farin, appelsinsaft og soja og giv dette et opkog. 
  2. Skru blusset ned til lav varme og tilsæt Quorn-fileterne, og lad fileterne koge let med marinaden. Pas på, at marinaden ikke reduceres helt væk og brænder på - tilsæt evt. lidt vand inden. Efter 10 min skal marinaden være reduceret så meget, at den danner en glace på fileterne, som tages op. Panden deglaceres (afkoges) med 4 spsk balsamico eddike og 1 spsk olivenolie som bruges som pyntedressing.  
  3. Salaten vaskes og vendes i en olie-eddikedressing sammen med tynde skiver af radiser.  
  4. Det træagtige brækkes af aspargesene, og de koges 3 min i lidt vand med olie og salt i.  
  5. Anret salaten på tallerkner sammen med appelsinfileterne og mozzarellaosten som er brækket i rustikke stykker. Tag de gyldenbrune Quorn-fileter og skær i tre stykker og anret ovenpå.  
  6. Dryp lidt pyntedressing over og servér med noget godt brød.
udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig